ASENNUS

Tavoitteemme on, että saat kauttamme toivomasi ulkojouluvalot vaivattomasti.

Lue alta kuinka prosessi kanssamme etenee.

Ennen asennusta

Verkkokaupassa tilausta tehdessäsi valitset sinulle sopivan asennusajan varauskalenteristamme. Samalla voit halutessasi laittaa lisätietokenttään toivomuksia esim. asennuspaikoista ja ulkosähköpistorasian sijainnista.

Teemme asennuksia ainoastaan kohteisiin, joissa on saatavilla ulkosähköpiste lähellä asennuspaikkaa. Valoja laitetaan paikkoihin, joihin asentajamme pystyvät mukanaolevilla välineillä turvallisesti asentamaan.

Asennus

Kokeneet asentajamme tekevät paikanpäällä lopullisen asennussuunnitelman perustuen mm. ulkopistorasioiden sijaintiin, talon rakenteeseen ja edustan elementteihin.

Esittämäsi toiveet mahdollisuuksien mukaan huomioiden, asentajamme valitsevat paikanpäällä kohteeseen sopivat asennuspaikat, joita tyypillisesti ovat katon/rännin reuna, pensaat, aidat, talon puuosat jne.

Asennuksessa käytetään tarvittaessa esim. niittipyssyä ja nippusiteitä siistin lopputuloksen saamiseksi. Emme vahingoita talon rakenteita. Asentajan autossa on mukana tikapuiden ja asennustarvikkeiden lisäksi muutamia vaihtoehtoisia valoja, jotka valitaan kohteeseen tyylikkäimmin istuviksi.

Lopuksi

Asennetut valot tullaan purkamaan ja noutamaan pois kauden päätteeksi, 10.2.-30.4. välisenä aikana talven lumitilanteen salliessa, eli jään ja lumen sulettua. Asentajamme tulevat siististi irrottamaan valot tämän ajan kuluttua ja vievät ne pois. Teidän ei tarvitse tätä edes huomata.

Toivomme, että olette olleet tyytyväinen saamaanne palveluun ja muistatte meidät ensi syksynäkin. Olisimme myös ilahtuneita suosituksesta esim. facebook-sivuillemme. Parannusehdotuksia ja toivomuksia voi lähettää sähköpostilla meille tulkoonvalo (a) gmail.com