Mikäs juttu tämä on?

Kaikki lähti siitä, kun kaksi Espoolaisrouvaa kävivät juoksulenkillä ja muistelivat mikä älytön urakka pihan valokoristelu syksyisin on! Molempien puolesta likaisen työn on tosin tehnyt aviomies, kera kirousten. Heillä olisi muka muutakin tekemistä - heidän näkemyksensä mukaan tuottavampaa tai mukavampaa sellaista. Valituksista huolimatta, valot oli saatava tuomaan helpotusta ja iloa vuoden pimeisiin kuukausiin.

Tulevaan jo varautuen rouvat tutkivat asiaa ja huomasivat, ettei markkinoilta löydy jouluvalopalvelua lainkaan. Huomioiden Suomen syys- ja talvikauden valotilanteen, he päättivät, että tähän on saatava muutos - valoa tarvitaan kansalle! Valo tuo iloa ja hyvää mieltä - juuri oikeaa lääkettä pimeyden keskelle.

Rouvat miettivät löytyisiköhän muitakin, jotka olisivat halukkaita maksamaan pihansa vaivavapaasta LED-koristelusta. Siitä se ajatus sitten lähti. Rouvat halusivat varmistaa hyvän asiakaskokemuksen, jota vetämään he kutsuivat mukaan juuri sen tietyn herrasmiehen, jonka haluaisivat oman talonsa valaistusta asentamaan.

Jouluna 2020 tämä tiimi pilotoi Jouluvalopakettipalvelua laajennetulla pääkaupunkiseudulla. Valikoimissamme on ensimmäisenä jouluna LED-valonauhoja, jääpuikkoja ja verkkoja. Huolellisesti asentamalla niillä saadaan luotua kaunis tunnelmavalaistus taloon kuin taloon.

Missiomme on tuoda valoa pimeyteen helposti ja vaivattomasti sormia (hiirtä) napsauttamalla. Tulkoon Valo!