PALVELUT YRITYKSILLE

Tulkoon Valo tuo valoa kotitalouksien lisäksi myös yrityksille! Olettehan rohkeasti yhteydessä (alla "yhteystiedot") niin voimme miettiä yhdessä sopivaa ratkaisua juuri teille!

Alta löytyy esimerkkejä kysytyimmistä projekteista, mm. isojen puiden, taloyhtiöiden tai sisäänkäyntien valaisemisesta.

ESIMERKKEJÄ

1. Kuusen valaiseminen (tai muun puun)

Valaistu kuusi on näyttävä elementti ja tunnelmanluoja - se tuo iloa asukkaille, asiakkaille, työntekijöille tai vaikkapa ohikulkijoille.

Edellytys kuusen valaisemiselle on, että sen ympärillä on tikapuiden pystyttämisen verran tilaa (n. metri joka suuntaan). Lisäksi läheisyydestä tulee löytyä ulkopistorasia, johon kuusen valot voidaan kytkeä.

Paketti sisältää valot ja asennuksen sekä valojen poiston ja poisviennin. Vaihtoehtona poisviennille, voidaan valot jättää puuhun omaksi samalla hinnalla, käytettäväksi suoraan seuraavana vuonna.

Kuusen koosta riippuen tarjoamme kahtena erilaisena standardipakettina kuusen valaisua: paketit eroavat siinä, että toiseen sisältyy henkilönostimen käyttö ja toisessa kaksi henkilöä tikapuilla. Isomman puun paketti sisältää enemmän asennettavaa valoanauhaa.

2. Yhteispihojen valaiseminen

Yhteiskäytössä olevien pihojen valokoristelu on meille erityisen mieluista, sillä pääsemme yhdellä valaisukeikalla ilahduttamaan monia! Tyypillisesti yhteispihoilla koristellaan roska- tai autokatoksia, pensaita ja muita istutuksia ja pieniä puita noin 3 m korkeuteen saakka. Mikäli teillä ei ole erityistoivomuksia tai muuta erikoista pihalla, soveltuu käytettäviksi kuluttajille suunnatut paketit, jotka voitte valita verkkokaupan / ajanvarauksen kautta.

Yhteispihoille suosittelemme minimissään isompaa pakettia (Korttelin Komistus) tai yhdistelmää muutamasta paketista. Ulkopistorasia tulee löytyä valaistavan kohdan läheisyydestä.

3. Sisäänkäynnin valaistus

Valaisemme mielellämme erilaisia kauppojen ja pienten ostoskeskusten sisäänkäyntejä tai käytäviä. Olemme julkitilojen tunnelmavalaistuksia tarjoaviin yrityksiin verraten edullisempi vaihtoehto, sillä käytämme enimmäkseen kotitalouskäyttöön suunniteltuja valonauhoja ja käytössämme ei ole valaistussuunnittelijaa. Asennamme yksinkertaisia, mutta kauniita valaistuksia.

Kysykää rohkeasti - haluamme tuoda valon teidänkin arkeenne!