Pimeyden kirkastus


Kuvaus

Haluatko, että ne p*******n jouluvalot ovat siellä pihalla kerrankin ajallaan kun päivät pimenevät ja niistä jotain iloa olisi? Olisiko myös kiva välttää varastojen uumenista niiden viimevuotisten valojen penkominen ja rikkoutuneiden tilalle uusien ostaminen, varmistaminen että on sopivat jatkojohdot/harroittimet, sopivat tikkaat ja sitten se koko illan tuhlaantuminen (kun siihen vaiheeseen lopulta päästään) asentamisiin….ja sitten ennen vappua olisi kiva jaksaa ne hakea poiskin...


“Pimeyden kirkastus”-paketti saattaa olla juuri sinulle, joka yksinkertaisesti haluat jouluvalojen ilmestyvän asennettuna talosi edustalle kauniisti ja oikea-aikaisesti sekä häviävän myös itsekseen pois silloin kun kuuluukin. Aikaa ja hermoja säästyy arvaamaton määrä - jouluvaloista tinkimättä!


Paketti sisältää vuokraksi noin 500-800 LEDiä (noin 40-70 metriä valoja), sisältäen esimerkiksi LED-valonauhaa, valojääpuikkoja ja/tai valoverkkoja (kohteesta ja valojen saatavuudesta riippuen), tarvittavat jatkojohdot ja muut asennustarvikkeet. Kaikki valomme ovat ulkokäyttöön soveltuvia. Asennuskohteessa tulee olla saatavilla sähköpiste lähellä asennusaluetta.


Lisämaksusta voit myös valita kauniin valopuun tai lumihiutaleprojektorin tuomaan taikamaista tunnelmaa! Lue lisää extroista tuotteet-välilehdellä.


Ylävalikon "TILAUS" välilehdeltä pääset tilaamaan valopaketin!

Useamman paketin tilaajille tulee 20€ alennusta toisesta ja kolmannesta paketista.