Valoviesti kuuhun

Valoviesti kuuhun

alkaen 2 400,00 €

Toimitusaika: 14 päivä(ä)

Kuvaus

Väittäköön kuka haluaa vaatimattomuuden kaunistavan. Me sanomme: kauneus, runsaus, upeus ja tajunnan räjäyttävä jouluvalaistus kaunistavat! Jos et halua sulautua joukkoon vaan erottautua eduksesi ja toivottaa jouluvalonähtävyyden ihailijat tervetulleeksi tepastelemaan talosi ohi oikealta... ja sitten vasemmalta ja vielä kerran oikealta. Naapurustossa tai lähikunnissakaan ei ole vastaavaa loistetta nähty, ellei joku muukin sitten ole uskaltautunut ostamaan samaa valopakettia!


“Valoviesti kuuhun”-paketti on juuri sinulle, jolle ei hieman enemmän riitä. Kun valaistaan pimeyttä ei vain valaista vaan räjäytetään se samantien - tietenkin avaimet käteen periaatteella, asennettuna talosi edustalle kauniisti ja oikea-aikaisesti sekä poishaettuna soveliaasti pari kuukautta myöhemmin. Aikaa ja hermoja säästyy arvaamaton määrä - jouluvaloista tinkimättä!


Tässä paketissa sinulla on myös mahdollisuus räätälöidä paketin sisältöä niin halutessasi - eli kysymme toivomuksia ja saatavuuden mukaan tuomme toivomiasi valoja toivomiisi paikkoihin.


Paketti sisältää noin 7000-8000 LEDiä (noin 500-700 metriä valoja), sisältäen esimerkiksi LED-valonauhaa, valojääpuikkoja ja/tai valoverkkoja (kohteesta ja valojen saatavuudesta riippuen). Tuomme omat jatkojohdot ja haaroittimet. Kaikki valomme ovat ulkokäyttöön soveltuvia. Asennuskohteessa tulee olla saatavilla sähköpiste lähellä asennusaluetta.

Lisämaksusta valot voi ostaa omaksi tai pidentää pitoaikaa 3 kuukauteen (tai pidemmälle muuhun haluamaasi ajankohtaan).